donderdag 13 november 2014

Holland America Line met 8 schepen in Europa

In 2015 varen maar liefst 8 schepen van de Holland America Line in Europa. Er zijn cruises voor elk wat wils, durend van 7 tot 50 dagen en met routes die elke hoek van het continent bevaren. Van Noorwegen tot de stranden van Turkije, en alles daar tussen.

Net als vorig jaar bevaren het ms Eurodam en het ms Nieuw Amsterdam, de twee ‘Signature Class’ schepen van Holland America Line de Europese wateren. Net als het ms Maasdam, ms Prinsendam, ms Rotterdam, ms Ryndam en ms Veendam. Het achtste schip komend jaar is het ms Zuiderdam dat cruises gaat maken in het Middellandse Zee gebied.

Richard Meadows, Executive Vice President, Marketing & Sales bij Holland America Line. "Het mooie van Europa is dat er werkelijk voor ieder wat wils is, dat maakt cruisen in Europa ideaal voor zowel een familiecruise, romantisch uitje als een vakantie met vrienden."

De acht schepen varen routes door de gehele regio, waaronder Noord-Europa, de Noorse Fjorden, IJsland en de Oostzee; de Britse Eilanden; Canarische Eilanden; Italiaanse en Franse Riviera; Iberisch schiereiland; Zwarte Zee en het oostelijk- en westelijk gedeelte van de Middellandse Zee. Er zijn vier havens toegevoegd waar Holland Ameria Line nooit eerder aanmeerde. Deze zogeheten ‘maiden calls’ zijn in Alta (Noorwegen), Paamiut (Groenland), Igoumenitsa (Griekenland) en Canakkale (Turkije).

Bron en hele artikel: Puur op reis