Aida

Een cruise met de Duitse rederij AIDA is de ideale combinatie van sportieve inspanning en zalige ontspanning. De veertien eigenzinnige schepen van de rederij verwelkomen elke gast met haar sprankelende ogen en felrode lippen op de boeg.

Cruisen met AIDA
Zowel aan boord als aan wal bieden de cruises van AIDA vermaak voor iedereen. U kunt de cruise inrichten zoals u dat wil. De entertainment- en vrijetijdsaanbiedingen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het welzijn van de gasten staat centraal en de faciliteiten zijn er op ingericht om de gast volledig te ontzien. LET OP! De voertaal die gesproken wordt op de AIDA cruiseschepen is Duits.

Bij AIDA is niets te gek en zijn de mogelijkheden zoals het entertainment en de shows al bij de prijs inbegrepen. De cruises reizen naar alle populaire vakantiebestemmingen op alle continenten en zijn geschikt voor het hele gezin. Ga de steden ontdekken en maak op uw cruise nieuwe herinneringen met elkaar.


Schepen: AIDAbella, AIDAblu, AIDAcosma, AIDAdiva, AIDAluna, AIDAmar, AIDAnova, AIDAperla, AIDAprima, AIDAsol en AIDAstella


Boeken via