donderdag 18 oktober 2012

http://www.tourpress.nl/nieuws/2/Vervoer/23313/Holland-America-Line-debuteert-met--_Librije-diner_--aan-boord-van-ms-Rotterdam-


De Amsterdamse haven heeft vandaag het grootste cruiseschip verwelkomd dat tot nu toe bij Passenger Terminal Amsterdam (PTA) aanlegde. Het is het nieuwe schip de Celebrity Reflection, dat vanmiddag haar eerste reis, de ‘maidenvoyage’, begon vanuit Amsterdam. De eerste reis is een 10 daagse cruise naar Barcelona. Havenmeester Janine van Oosten van Haven Amsterdam verwelkomde het schip in de Amsterdamse haven met de uitreiking van een schildje ter ere van deze maiden call.

Eer voor Amsterdamse haven
Janine van Oosten: ,,Het is een eer om in de Amsterdamse haven zo’n indrukwekkend nieuw schip te mogen verwelkomen, bij aanvang van de eerste vaart. We ontvangen dit jaar meer dan 150 zeecruiseschepen bij de Passagiers Terminal Amsterdam. En in IJmuiden groeit de cruisevaart eveneens. Dit schip is wel het meest bijzondere schip van dit jaar voor ons. We wensen de Celebrity Reflection een goede en behouden vaart’’.

Bron en hele artikel: Tourpress