woensdag 21 november 2012

Holland America Line debuteert met ‘Librije diner’ aan boord van ms Rotterdam


Holland America Line breidt het culinair aanbod verder uit met de start van een nieuwe alternatieve dinerkeuze, exclusief aan boord van de ms Rotterdam: “Proef De Librije’. Het menu van culinair bestuurslid en tevens driesterren Michelin topkok Jonnie Boer is genoemd naar het restaurant van Boer in Nederland.  Een smaakvolle selectie aan voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts laat gasten van Holland America Line kennismaken met de keuken van Boer.

Transformatie Librije Stijl
Gedurende de cruise wordt het restaurant Pinnacle Grill getransformeerd in Librije stijl. De bediening is gekleed in het Librije uniform, de tafelsetting stemt overeen met het restaurant in Nederland en de wijnkaart belicht een selectie uit de collectie van sommelier en Librije dame Therese de Boer. Reserveringen voor een ‘Proef de Librije’ diner kunnen gemaakt worden tegen betaling van een toeslag van USD 69 per persoon inclusief bijbehorende wijnen.

Librije Dinerbeleving
“De Librije is een van de meeste elegante restaurants ter wereld en we zijn daarom ook bijzonder verheugd dat we de recepten van Jonnie aan boord van de ms Rotterdam kunnen serveren”, zegt Richard Meadows, uitvoerend vice president marketing, sales en gastrelaties van Holland America Line. “Onze gasten genieten niet alleen van een driesterren Michelin keuken, maar maken tegelijkertijd kennis met de unieke en authentieke smaak van de ‘Librije dinerbeleving’.

Bron en hele artikel: Tourpess