donderdag 13 mei 2021

Holland America Line herstart cruises vanuit Griekenland in augustus

In nauwe samenwerking met de Griekse regering heeft Holland America Line toestemming gekregen om in augustus opnieuw te beginnen met cruisen vanuit Piraeus (Athene) met vier afvaarten aan boord van Eurodam. Boeken voor deze cruises is mogelijk vanaf 6 mei.

De reisroute ‘Idyllische Griekse eilanden’ met vertrek op 15 en 29 augustus, omvat Kotor, Montenegro, plus de Griekse eilanden Kékira (Corfu), Thíra (Santorini) en Mykonos. ‘Ancient Wonders’ vertrekt op 22 augustus om Haifa, Israël, evenals Náfplion, Mykonos en Rhodos in Griekenland te verkennen. Beide opties kunnen worden gecombineerd tot een langere, back-to-back 14-daagse Collectors ‘Voyage.

Een 7-daagse ‘Adriatic Allure’-route vertrekt op 5 september van Piraeus naar Venetië, Italië, met aanleghavens in Mykonos, Katakolon (Olympia) en Kreta (Chania), Griekenland en Sarandë, Albanië. De komende weken worden extra mediterrane cruises aan boord van Eurodam tot en met de herfst aangekondigd. Deze cruises omvatten havens in Italië en Griekenland. Eurodam keert terug naar de Verenigde Staten om half november aan haar Caribische cruises te beginnen.

Bron en hele artikel: Travelpro