maandag 26 augustus 2013

Holland America Line werkt samen met Transavia

Holland America Line biedt vanaf september acht vlieg- en cruisearrangementen aan in samenwerking met vliegmaatschappij Transavia Airlines. Met deze samenwerking maakt Holland America Line het haar gasten nog aantrekkelijker om te genieten van een verzorgde vakantie aan boord het ms Rotterdam.

Gasten die een vlieg- en cruisearrangement boeken, ontvangen een exclusieve Transavia charter van en/of naar Schiphol, inclusief 23 kg vrij mee te nemen bagage en alle maaltijden aan boord. Daarnaast zijn de retourtransfers luchthaven – cruiseschip, de cruise met het ms Rotterdam en uiteraard alle maaltijden inbegrepen, met uitzondering van de diners in de specialiteiten restaurants.

Sluit bijvoorbeeld aan bij gastspreker Astronaut André Kuiper, aan boord van 28 september tot 2 oktober, op de elf nachten ‘Iberische Adventure’, met vertrek 28 september van Rotterdam naar Barcelona. André Kuipers geeft twee presentaties aan boord over zijn ervaringen gedurende zijn ruimtevluchten (2002 en 2011) en over zijn carrière als astronaut.

Bron en hele artikel: Noord Hollands Dagblad