donderdag 1 augustus 2013

Trouwen op een Noors cruiseschip

Of je nu het 50-jarig huwelijksfeest wilt vieren of elkaar het 'ja-woord' wilt geven, het kan allemaal aan boord van een cruise van Norwegian Cruise Line. Deze cruisemaatschappij heeft 3 opties als je wilt trouwen: "Symbolic" dan wordt de cermonie uitgevoerd aan boord terwijl je op zee bent; "Harborside", de ceremonie wordt uitgevoerd aan boord terwijl het schip is aangemeerd in een bepaalde haven, of "Destination" waarbij de ceremonie wordt uitgevoerd op de wal in bepaalde havens.

Je kunt bijvoorbeeld trouwen tijdens een romantische, intieme ceremonie op Santorini, Griekenland en honderden gasten uitnodigen waarmee je samen de cruise afmaakt. Maar je kunt ook trouwen bovenop een gletsjer in Alaska of onder een luifel van palmbomen op een exotische Caribische strand.

Er zijn tevens speciale pakketten te boeken om te vieren dat je de liefde opnieuw wilt bevestigen op zee. Je krijgt dan een ceremonie die wordt uitgevoerd door een bemanningslid. Een fles mousserende wijn, een feesttaart voor twee, een herdenkingsmunt, diner voor twee en een professioneel portret. In de hut vind je mousserende wijn, chocolade en een bos bloemen. Dit pakket kun je natuurlijk ook cadeau geven.

Bron: Reisgraag