dinsdag 5 februari 2019

Norwegian Cruise Line kondigt vaarroutes winter 2020-2021 aan

Het is vanaf deze maand ook mogelijk om bij Norwegian Cruise Line een cruise te boeken voor de winter van 2020/2021. De hoogtepunten zijn onder andere de zusterschepen Norwegian Joy en Norwegian Encore, die vanuit Miami naar het Caraïbisch gebied varen, het debuut van Norwegian Escape in Port Canaveral; en de terugkeer van Norwegian Epic naar San Juan.
Andy Stuart, President and Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line ; "We zijn ontzettend blij met de diversiteit van de door ons aangeboden vaarroutes en de introductie van de zusterschepen Norwegian Joy en Norwegian Encore, die vanaf de cruisehoofdstad van de wereld zullen varen. In deze cruisehoofdstad, Miami, kunnen we wekelijks de buitengewone voorzieningen van het schip demonstreren aan duizenden gasten.'

Norwegian Joy zal voor de eerste keer vanuit Miami vertrekken voor een vijf- of zevendaagse cruise naar de westelijke en oostelijke Caraïbische eilanden. Vanaf 24 oktober zullen de cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden verschillende aanleghavens in het gebied aandoen. Na het eerste zomerseizoen in de Big Apple keert Norwegian Encore terug naar Miami voor zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden. Vanaf 21 november zal Norwegian Escape voor de eerste keer vanuit Port Canaveral vertrekken voor vijf- en zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden. Na het zomerseizoen in Miami keert Norwegian Breakaway op 22 november terug naar New Orleans voor zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden. 

Bron en hele artikel: Travelpro