zondag 8 september 2013

Smurfen avonturen op zeems

Om te vieren dat “De Smurfen 2” deze zomer in de Europese bioscopen draait, trakteert de Mediterrane cruiserederij MSC Cruises de allerjongste gasten aan boord van de MSC Divina op een ‘Smurf-tastisch’ avontuur op zee. Als enige rederij met een Mini en Junior club in Smurfenthema, is deze nieuwe 3D film release de perfecte kans om de blauw-witte kleuren van MSC Cruises in een exclusief nieuw jasje te steken.

Grote Smurf mascotte
Vanaf eind augustus 2013 genieten kinderen van een uniek programma op maat, waaronder ook diverse activiteiten voor het hele gezin. Grote Smurf is mascotte en daarmee eregast aan boord. Van DJ tot souschef; Grote Smurf is een veelzijdige gastheer en laat zich van zijn beste kant zien tijdens de ‘Smurfs Family Disco’, de ‘Smurfs Live Talent Show’ en ‘Smurfs Master Chef’. Laatstgenoemde omvat een kookdemonstratie waarbij kinderen leren hoe ze koekjes en taarten maken. Tijdens de disco en de Smurfenparade kunnen families meezingen met hun favoriete soundtrack van De Smurfen 2, inclusief de hit van Britney Spears “Ooh la la“.

Filmtrailer
Degene die de nieuwste avonturen van de Smurfen nog niet gezien hebben, krijgen daarnaast een glimp van de film te zien. De trailer wordt vertoond in de bars en de lounges van de MSC Divina tijdens de verschillende familie activiteiten. Vanaf november begint het schip aan haar Caribische seizoen en het Smurfen plezier en de verschillende thema activiteiten zullen vervolgens doorgaan met de viering van de DVD release van de film.

Bron MSC Cruises