dinsdag 15 januari 2019

5 nieuwe kookshows op cruiseschepen Holland America Line

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat vanaf deze maand 5 nieuwe kookshows worden gehouden aan boord van haar cruiseschepen (afgezien van de Maasdam). De nieuwe 45-minuten durende presentaties van de experts van partner America's Test Kitchen zijn een aanvulling op de 14 huidige shows. Het is een mix van video, instructies en live demonstraties van recepten. De shows vinden plaats in de America's Test Kitchen ruimtes die een kopie zijn van de set waar het populaire Amerikaanse televisieprogramma in wordt opgenomen.

De kookshows worden gegeven door Holland America Line chefs die daarvoor zijn opgeleid door de culinaire experts van America's Test Kitchen. Net als de televisieshow is het een combinatie van grondig geteste recepten en praktische tips, van het selecteren van vers fruit en groenten tot het veilig en efficiƫnt gebruiken van keukenmessen. Passagiers kunnen niet alleen de shows bijwonen, maar in hun hut ook 24 uur per dag afleveringen van 'America's Test Kitchen' bekijken.

De 5 nieuwe America's Test Kitchen shows:
  • Sweet and Fruity Desserts: De van nature zoete, scherpe aroma's van appels en frambozen staan centraal in twee heerlijke desserts: appelkruimel en kaasblini's (soort pannenkoek) met frambozensaus.
  • Dinner Classics for Two: Leer de geheime kneepjes voor het maken van een perfecte kip marsala, rijstpilaf en warme chocoladefudge taart, alles voor een elegante maaltijd voor twee.
  • Mediterranean Medley: Deze eenvoudige doordeweekse maaltijd bestaat uit een assortiment van gerechten uit landen langs de Middellandse Zee, waaronder hummus in restaurantstijl en malse gehaktballen met couscous en yoghurtsaus.
  • Serious Taco's: Breng jouw taco's naar een hoger niveau met twee nieuwe recepten: geraspte kiptaco's gestoofd in een saus van Spaanse pepers, tomaten en kruiden en makkelijke (en knapperige) garnalentaco's.
  • Make Your Own Takeout: Vergeet het bestellen van afhaal-favorieten zoals pad thai en cong you bing. Leer hoe je je eigen authentieke versies thuis kunt maken met tips van Test Kitchen.

De huidige 14 demonstraties zijn Meatless Monday Meals, Everything Salmon, Flavors of the Mediterranean, New Italian Favorites, We Love Chocolate, Getting to Know Chiles, Salad for Dinner, Asian Dumplings, Tapas Party, Steakhouse Dinner, Blue Ribbon Breakfasts, Beyond Pasta, Lunch for a Rainy Day en Southern Snacking.